Detail info
Close

VIVALDIANNO RELOADED 2022

VIVALDIANNO RELOADED 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Světově úspěšná show VIVALDIANNO se v nové verzi SHINING VENICE vrací na česká pódia! 

VIVALDIANNO potěší věrné diváky nečekanou premiérou.

Projekt VIVALDIANNO, se kterým sklízí Michal Dvořák (člen nejslavnější české kapely LUCIE) úspěchy po celém světě se na svých únorových koncertech poprvé představí veřejnosti v nové verzi SHINING VENICE. Diváci, kteří netrpělivě čekají na již dvakrát odložené koncerty, budou odměněni premiérovým uvedením nové verze. 

Multimediální projekt VIVALDIANNO sleduje neustále se měnící trendy a vývoj nových technologií a s novými možnostmi mění svoji podobu. Nová verze SHINING VENICE diváky vtáhne do mrazivého příběhu barokního génia Antonia Vivaldiho odehrávajícího se v zářících Benátkách, jež příběhu dodávají kouzelnou atmosféru.
„Nová verze SHINING VENICE mi dělá ohromnou radost a posouvá celý projekt zase o kus dál. Neskutečná atmosféra Benátek plných světel, která se nám povedla v této verzi vytvořit zajistí divákům ještě silnější zážitek a dokonale dokresluje příběh i hudbu Antonia Vivaldiho. 

Jakmile situace dovolí, připravíme k této verzi větší česko-slovenské turné, ale rozhodli jsme se poděkovat věrným divákům, kteří čekají na své koncerty již 2 roky a odměnit se jim tak jedinečnou příležitostí shlédnout novou verzi v unikátní premiéře. Jsem rád, že VIVALDIANNO i nadále přitahuje svou formou a moderním aranžmá i mladé publikum napříč všemi hudebními žánry.“ říká Michal Dvořák, autor projektu.

Premiérové uvedení VIVALDIANNO SHINING VENICE si nenechte ujít 2.2.2022 v Ostravě v Multifunkční hale Gong.

Průvodním hlasem tohoto světového projektu nebude nikdo jiný než představitel nejslavnějšího Jamese Bonda, pan Pierce Brosnan.

Projekt VIVALDIANNO zavítal do Ostravy před mnoha lety a dvakrát po sobě Gong beznadějně vyprodal. S nákupem vstupenek tak neváhejte. 

Všechny zakoupené vstupenky na původní termíny zůstávají v platnosti! Děkujeme za pochopení.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top