Detail info
Close

MARIKA SINGERS koncert

MARIKA SINGERS koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vokální skupina, kterou musíte nejen slyšet, ale i vidět!

Od založení v roce 2008 se Marice Divišové (dirigentce, hlavě a srdci skupiny) podařilo dát dohromady přes dvacet amatérských zpěváků, k nimž později přibylo i několik hudebníků. Tato profesně nesourodá parta však dokázala svým nadšením okouzlit a zaujmout natolik, že jejich koncerty bývají vyprodané; mají za sebou několik vystoupení jak v rozhlase, tak v televizi, rovněž úspěšná zahraniční turné jsou důkazem o skvělých výkonech provázejících jejich vystoupení.

Repertoár je unikátní a velmi nevšední, neboť vedle sebe můžete slyšet popovou a rockovou klasiku, gospely, skladby duchovní i světské, písně lidové i muzikálové. Kromě písní převzatých se můžete seznámit i s jejich atypickými úpravami (vlastní texty, aranžmá, …) anebo i s originální tvorbou z pera dvorního skladatele skupiny Jiřího Chvojky.

Koncerty, na nichž se nikdo nenudí. Efektní střídání a prolínání sólových a sborových partů, struktura skladeb i jejich interpretace, je jenom důkazem, že nadšení amatéři jsou pod skvělým vedením schopni podávat profesionální výkony.

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby se slevou 30 % PŘÍSTUP PRO ZTP
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn ANO
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MARIKA SINGERS koncert
picture MARIKA SINGERS koncert
Top