Detail info
Close

Prohlídky expozice zámku s Františkem Kinským

Prohlídky expozice zámku s Františkem Kinským

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prohlídky zámecké expozice Nového zámku v Kostelci nad Orlicí s Františkem Kinským

Oblíbené a velmi žádané prohlídky zámecké expozice Život v biedermeieru s majitelem zámku, charismatickým Františkem Kinským, proběhnou v roce 2020 opět ve třech termínech. Prohlídky jsou více jak dvouhodinové a během nich se dozvíte mnoho zajímavého ze života hraběcí rodiny Kinských, která vlastní empírový Nový zámek od roku 1833. V době komunistického režimu zámek užíval stát. V roce 1992 se vrátil rodině a po náročné rekonstrukci byl v roce 2011 zpřístupněn veřejnosti. Nyní máte jedinečnou možnost seznámit se nejen s areálem zámku, ale také s jeho majitelem.

https://www.facebook.com/novyzamekkostelecno/

Vstupné pro děti do 15 let ve výši 100 Kč bude prodeji přímo na místě v termínu prohlídek.

Info pro ZTP/P:

individuální dohoda o návštěvě a vstupném na info@zamekkostelecno.cz

Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Vážení návštěvníci, po pečlivém zvážení možností konání kulturních akcí v nejbližších měsících, s nadějí na lepší vývoj epidemie v návaznosti na probíhající očkování přesunujeme prohlídky s majitelem zámku, panem Františkem Kinským, plánované na 1. a 2. května 2021. Prohlídky se uskuteční v náhradních termínech 2. a 3. října 2021.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. V případě, že nebudete další přesun akceptovat, můžete požádat Ticketportal o vrácení vstupného. Pro další informace sledujte www.ticketportal.cz, www.zamekkostelecno.cz nebo www.kinskyartmedia.cz.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top