Detail info
Close

FOREIGNER (UK / US) - PRAGUE SUMMER FESTIVAL 2020

FOREIGNER (UK / US) - PRAGUE SUMMER FESTIVAL 2020

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prague Summer Festival: Foreigner

Ve dnech 1. - 14. června rozezní pražský A-park Ledárny Braník nový festival. Pod hlavičkou Prague Summer Festival se odehrají jednodenní koncerty českých i zahraničních hvězd pestrého žánrového rozptylu. 12. června zahrají američtí rockeři Foreigner.

„Prague Summer Festival přinese sérii koncertů pro všechny generace. Areál ledáren jsme si vyzkoušeli již na SUM 41 a nadchl nás, proto jsme se ho rozhodli dále oživovat i ve spolupráci s dalšími promotéry. Jména vystupujících budou postupně přibývat, čekají nás letní noci plné skvělé hudby,” říká ředitel Prague Summer Festivalu Michal Thomes.

Foreigner, hvězda, jejíž sláva začala roku 1976, přijíždí do České republiky vůbec poprvé. Na kontě má desítku multiplatinových alb, více než 80 milionů prodaných desek, hity na předních příčkách hitparád, celosvětově proslulé písně jako I Want To Know What Love Is, Juke Box Hero, Waiting For A Girl Like You a mnohé další. Kapela v posledních letech intenzivně koncertuje, vydala speciální edice svých nahrávek, vystupovala se symfonickým orchestrem napříč světem od Royal Albert Hall po Sydney Opera House. Muzika Foreigner zaznívá v seriálových hitech Stranger Things, Orange Is The New Black či populární hře Angry Birds. Aktuálním počinem je vydání alba The Greatest Hits Of Foreigner Live In Concert, jehož výtěžek Foreigner věnovali na charitativní účely. V pražském Braníku vystoupí 12. června.

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture FOREIGNER (UK / US) - PRAGUE SUMMER FESTIVAL 2020
Top