Detail info
Close

VYPSANÁ FIXA – KVALITA TOUR 2020

VYPSANÁ FIXA – KVALITA TOUR 2020

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 

Z důvodu nařízení Bezpečnostní rady státu, která zakázala od 10.3.2020 veškeré sportovní, kulturní a jiné hromadné akce nad 100 lidí, se koncert přesune na náhradní termín, 10.10.2020. Vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín. Pro bližší informace sledujte  www.ticketportal.cz

Vypsaná fiXa je oblíbená česká hudební skupina hrající pop punk. Kapela vzešla v roce 1994 v Pardubicích z rozpadající se skupiny K.R.K. Její tvorba je proslulá zajímavými básnickými – často surrealistickými texty, jejichž autorem je frontman Michal Mareda známý jako Márdi. V jeho písních je patrná inspirace například Williamem Saroyanem nebo Gabrielem Garcíou Márquezem. Největším vzorem Vypsané fiXy byli a jsou Pixies. Pardubická parta je především koncertní kapelou, hraje po celé republice, je jedním z nejvytěžovanějších hostů letních festivalů a vyjíždí za hranice (Polsko, Německo, Holandsko, Itálie). Drží si stovku koncertů ročně.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: Vypsaná fixa - Kvalita Tour 2020 10.10.2020 20:00 (původně 27.03.2020) Krnov

ZRUŠENO:
Vzhledem k omezením kvůli pandemii covid-19 se přeložený koncert skupiny VYPSANÁ FIXA - KVALITA TOUR 2020 v plánovaném náhradním termínu 10. 10. 2020 od 20:00 hodin (původně 27. 3. 2020) a v místě Kofola Music Club, Bruntálská 72, Krnov bez náhrady ruší. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě jejich nákupu.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top