Detail info
Close

VISIONS OF ATLANTIS

VISIONS OF ATLANTIS

Datum: 21. - 22. září 2024
Místo: Zlín, Praha

Vstupenky

sobota
21
zář. 2024
20:00
VISIONS OF ATLANTIS
neděle
22
zář. 2024
20:00
VISIONS OF ATLANTIS
MeetFactory

Praha

Informace o akci

Piráti VISIONS OF ATLANTIS vyrazí na podzim na novou výpravu! Live už v září ve ZLÍNĚ a v PRAZE!

VISIONS OF ATLANTIS, Illumishade, Seraina Telli
21. 9. 2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café
22.9.2024 – PRAHA, MeetFactory

Už letos na podzim se opět rozvinu plachty na pirátských lodích VISIONS OF ATLATIS a vydají se na další velkou plavbu napříč Evropou!

Moře se vaří, vzduch je plný napětí a naděje na slávu a VISIONS OF ATLANTIS jsou připraveni vybojovat další velkou bitvu! Buďte připraveni na nové melodie a zbrusu nová bukanýrská vyprávění! VISIONS OF ATLANTIS budou hrdě představovat svoji novou desku ‚Pirates Il – Armada‘, (vyjde 5. července) a čeká vás s nimi další unikátní zážitek z imaginárních symphonic-metalových cest přes sedm moří!

Posádka s krásnou pirátskou královnou Clementine Delauney a kapitánem Michele Guaitolim v čele kotví ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café 21. září 2024 a v PRAZE den poté, 22.září 2024 v MeetFactory!

VISIONS OF ATLANTIS vám s novám albem přivezou nejen novou muziku, ale skutečný hurikán pocitů s přímo elektrizujícím nábojem! Tohle budou hodně dobrodružné večery. Moře vydá své krále symphonic-metalu a ZLÍN a PRAHA tak alespoň na chvíli pocítí sílu a moc nespoutaného moře!

Speciálními hosty turné je švýcarská fantasy rock-metalová kapela Fabienne Erni a Jonase Wolfa z Eluveitie, ILLUMISHADE a SERAINA TELLI, švýcarská rock-metalová zpěvačka, skladatelka a multiinstrumentalistka známá i ze svého působení v kapele Burning Witches!

Koncertní podzim začíná vůní moře! VISIONS OF ATLANTIS, ILLUMISHADE, SERAINA TELLI – 21.9.2024 ZLÍN, Masters of Rock Café a 22.9.2024 PRAHA, MeetFactory.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VISIONS OF ATLANTIS
picture VISIONS OF ATLANTIS
picture VISIONS OF ATLANTIS
picture VISIONS OF ATLANTIS
picture VISIONS OF ATLANTIS
picture VISIONS OF ATLANTIS

Na mapě

google maps
Top