Detail info
Close

JMSN

JMSN

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JMSN momentálně žije v Los Angeles, ale narodil se v Detroitu pod jménem Christian Berishaj. JMSN je zpěvák, autor, multiinstrumentalista, producent, inženýr a autor mixů, videographer. Do pražského Lucerna Music Baru dorazí 24.srpna.

Zpěvák R&B slaďáků, který vydal své debutové album 'Priscilla' v lednu 2012, řídí také svůj indie label White Room Records ze svého domácího nahrávacího studia. Úspěch jeho debutu upoutal pozornost "platinového" umělce Ushera, a dokonce zajistil JMSNovi možnost objevit se čtyřikrát na průlomovém albu Kendricka Lamara 'Good Kid, M..A.D City' ('Bitch Don't Kill My Vibe', 'The Art Of Peer Pressure', 'Sing About Me / Dying Of Thirst', 'Real').

JMSN díky svému mimořádnému talentu spolupracoval s takovými umělci, jako jsou The Game, J.Cole, Tyga, Ab-Soul, Kaytranada, Ta-ku a mnozí další. Úspěch pěti kritikou velice příznivě hodnocených alb JMSNa mu umožnil světová turné s mnoha koncerty po Severní Americe, Evropě, Austrálii a Číně. Dosud posledním albem JMSNa je loňské 'Velvet' vydané na White Room Records.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top