Detail info
Close

Město Rajhrad slaví 100 let RAFK

Město Rajhrad slaví 100 let RAFK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Výkonný výbor RAFK, z.s. ve spolupráci s Městem Rajhrad si Vás dovoluje pozvat na oslavy k příležitosti 100.výročí založení fotbalového klubu RAFK Rajhrad, které se konají v sobotu dne 22.6.2019 ve fotbalovém areálu RAFK.Čeká nás opravdu pestrý program:

9:00 fotbalové utkání přípravek
11:00 fotbalový turnaj mladších žáků
13:00 fotbalové utkání starších žáků proti dorostu
14:30 slavnostní zahájení oslav, moderuje Petr Holík
15:00 fotbalové utkání internacionálů RAFK proti osobnostem Československého lva
17:00 fotbalové utkání A mužstva RAFK proti osobnostem Československého lva
20 hod vystoupení hudební skupiny Queenie


Československý lev je sdružení osobností sportu a kultury jak z Česka, tak i Slovenska. Jejich motto  mluví za vše:“ To, co v minulosti naši politici rozdělili, my v současnosti přes show a sport spojujeme.“ V našem areálu tak přivítáme a v akci uvidíme bývalé a současné sportovní reprezentanty,  herce a zpěváky. Aktuální seznam osobností a bližší informace najdete na našich stránkách www.rafk.cz.  Myslíme i na děti, pro které připravujeme dětskou diskotéku s pohádkovými postavami, skákací hrad, malování na obličej, soutěže aj. atrakce. Vrcholem oslav bude vystoupení skupiny Queenie. Quennie jsou jednou z nejúspěšnějších tribute kapel na světě. Oslavy RAFK mají navíc charitativní podtext. Předprodej vstupenek v síti ticketportal za 150Kč.

Děti do 15 let a důchodci nad 65 let mají vstup zdarma. Pozor akce kapacitně omezena!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top