Detail info
Close

RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LOUSKÁČEK

RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LOUSKÁČEK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

PETR ILJIČ ČAJKOVSKIJ - LOUSKÁČEK
Choreografie MARIUS PETIPA a LEV IVANOV
Libreto MARIUS PETIPA (námět E.T.A. HOFFMANN)
Scénografie RUSSIAN CLASSICAL BALLET
Kostýmy EVGENIYA BESPALOVA
Režie EVGENIYA BESPALOVA

RUSSIAN CLASSICAL BALLET, prestižní moskevský soubor, který vede slavná tanečnice Evgeniya Bespalova, se vrací do České republiky s novým nastudováním jednoho z mistrovských děl klasického baletu.
Louskáček - kouzelné vyprávění, které probudí naší představivost a zavede nás do království fantazie. Vánoční sen s oživlými panenkami, zlými tvory a zvláštním hrdinou - princem Louskáčkem, příběh naplněný romantikou a imaginacemi.
Louskáček přináší génia P.I. Čajkovského i originalitu a kreativitu choreografie Mariuse Petipy. Russian Classical Ballet uvádí nadčasové mistrovské dílo s neuvěřitelně krásnou a realistickou scénografií, detailně propracovanými kostýmy a s obsazením vynikajících sólistů a baletního souboru, vedeného dvěma mezinárodními tanečními hvězdami.
Louskáček v podání Russian Classical Ballet to je velkolepé neodolatelné představení, jež představuje nezapomenutelný okamžik sezóny!

Sleva 30%

pro návštěvníky, kteří nedosáhli věku 17 let, pro studenty a pro seniory ve věku 65 let a více / nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií.
3 + 1 ZDARMA!
Pokud zakoupíte tři vstupenky, automaticky obdržíte čtvrtou vstupenku ZDARMA! Na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz!

Další info:
Délka představení 120 minut včetně přestávky
bezbariérový přístup ANO, sektor ZTP/P-DISABLED je určen pro vozíčkáře a pro držitele průkazu ZTP/P, ke každé vstupence druhá zdarma pro doprovod (jedna osoba)

Další představení: RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LABUTÍ JEZERO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture RUSSIAN CLASSICAL BALLET - LOUSKÁČEK
Top