Detail info
Close

Seasick Steve

Seasick Steve

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Drazí fanoušci, máme radost, že Vám můžeme oznámit nový termín koncertu Seasick Steve – uskuteční se 15.8.2022 v Lucerna Music Baru.
Jedná se o posunutý koncert, který se měl původně uskutečnit 17.5.2022, ale z důvodu onemocnění Seasick Steva covidem se nemohl konat.
Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.  
Mějte se hezky a těšíme se na setkání s Vámi na koncertě.
team Selection

---

Seasickovo vystoupení v televizní show Live On Jools Holland je od prosince 2006 považováno za jeden z nejpozoruhodnějších průlomů v hudební historii: dohrál, v domnění, že ho nikdo neposlouchal, na konci vztekle odhodil kytaru, a než se stačil ráno probudit, byl navždy slavný.

Američan usazený v Norsku v následujících letech vydával platinová alba, dvakrát získal nominaci na Brit Awards, vystupoval v londýnském Wembley nebo na největších světových festivalech jako Glastonbury či Roskilde a spolupracoval s Nickem Cavem a jeho Grindermanem, Jackem Whitem, John Paul Jonesem od Led Zeppelin, country hvězdou Elizabeth Cook nebo skotskou písničkářkou KT Tunstall. A mezi milé okamžiky patří jeho setkání s velšským tygrem Tomem Jonesem.

Seasickovo svérázné dřevní country punk blues nese všechny znaky samouctví. Syrový hlas i prstoklad vždy přizpůsoboval vlastnoručně vyráběným kytarám z krabic od doutníků, plechovek, automobilových poklic nebo násad od krumpáčů; se třemi i jednou strunou. Hraje ale i na běžné kytary, banjo a mistrovsky ovládá slide. Svůj nejslavnější nástroj - The Three-String Trance Wonder - koupil v Mississippi od kamaráda, kterému ve stodole visel jako dekorace. I na evropském turné v roce 2022 ho bude doprovázet švédský bubeník Dan Magnusson.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top