Detail info
Close

ROYAL MOSCOW BALLET - LABUTÍ JEZERO

ROYAL MOSCOW BALLET - LABUTÍ JEZERO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

info 29.11.2021 - PŘEDSTAVENÍ SE PŘESOUVAJÍ NA ROK 2022, nový termín bude oznámen, jakmile to okolnosti dovolí.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, prosím, vyčkejte dalších informací.
Vstupné se do oznámení nového termínu nevrací.
Team Ticketportal.cz
***

Baletní soubor Royal Moscow Ballet opět zavítá do Ostravy, Brna a Prahy.
Gong v Ostravě, Výstaviště Brno i Kongresové centrum Praha se změní na romantická místa plná fantastických baletních výkonů!

Již se stalo předvánoční tradicí, že v době adventu přijíždí do České republiky uznávaný baletní soubor Royal Moscow Ballet. Na hudbu P. I. Čajkovského zatančí nejlepší ruští tanečníci představení plné lásky, vášně, ale i smutku - Labutí jezero.

Klasický ruský balet je stále na špičce světového baletu. Tak jako má Brazílie fotbal, Itálie operu, tak je Rusko již století spojováno s baletem a klasickou ruskou baletní školou. Tradice a kvalita výuky je bezpochyby nepřekonatelná!
Labutí jezero od P. I. Čajkovského patří mezi nejznámější baletní díla na světě. Jeviště plné ladných baletek - labutí - vznášejících se na špičkách nad "hladinou" si zamilují nejen baletní nadšenci, ale i běžné kulturní publikum. Představení je svoji pohádkovou atmosférou vhodné i pro větší děti. Romantický příběh prince Siegfrieda a krásné princezny Odetty zakleté do podoby labutě představuje základní kámen klasické ruské baletní školy a již téměř sto třicet let patří k nejúspěšnějším titulům světových divadel.
Pohádkový děj a libreto plné emocí a dějových zvratů Čajkovského inspirovaly k vytvoření nádherné hudby, jejíž jednotlivé části se hrají dodnes i na samostatných koncertech.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Vstupenka do sektoru "ZTP/P" platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod / každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ROYAL MOSCOW BALLET - LABUTÍ JEZERO

Změny a upozornění

ZMĚNA: ROYAL MOSCOW BALLET - LABUTÍ JEZERO, VÍCE TERMÍNŮ

ZMĚNA:

Představení ROYAL MOSCOW BALLET - LABUTÍ JEZERO se bohužel v termínech níže neuskuteční a PŘESOUVAJÍ se na rok 2022. Nové termíny se zajišťují a budete o nich včas informováni.

 

09.12.2021 Multifunkční aula Gong, OSTRAVA

10.12.2021 Výstaviště Brno, Pavilon P, vchod/vjezd brána č. 4, BRNO

12.12.2021 Kongresové centrum Praha, Kongresový sál, PRAHA

 

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, prosím, vyčkejte dalších informací.
Vstupné se do oznámení nového termínu nevrací. 




Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL

 

 


Top