Detail info
Close

REJJIE SNOW / IE

REJJIE SNOW / IE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Rejjie Snow je irský hiphopový umělec a producent z Dublinu. Rejjie Snow se narodil nigerijskému otci a irsko-jamajské matce. Vyrůstal v oblasti Glasnevin a Drumcondra a později navštěvoval Belvedere College SJ v centru Dublinu. Na škole vystupoval v mnoha divadelních představeních, velký vztah měl ale i ke sportu, konkrétně k atletice. V roce 2011 se přestěhoval do Spojených států a studoval Vysokou školu umění a designu v Savannah v Georgii. Po skončení semestru ale ze školy odešel a vrátil se zpět do Irska, kde se zaměřil na svoji hudební kariéru.

Snow vydal své první EP, Rejovič, v červnu 2013. Okamžitě vystřelil na vrchol iTunes hiphopové hitparády před takové velikány, jakými jsou Kanye West a J Cole. Jeho skladba 1992 dosáhla jednoho milionu zhlédnutí na YouTube. V červnu 2015 vydal svůj oficiální debutový singl s Cam O’bi vydaným po celém světě. Video, ve kterém se představila Lily-Rose Depp, bylo v prvním týdnu přehráno pět set tisíckrát. V roce 2016 se upsal 300 Entertainment, u kterých v září vydal první track D.R.U.GS. Snow přijede do Prahy v rámci evropského turné k debutovému albu Dear Annie.

Fanoušky Rejjie Snowa jsou nejrůznější celebrity, mezi které patří Odd Future i Madonna. Jeho koncerty bývají vyprodaným kultem, takže po jeho vystoupení ve Futuru budete zcela jistě jeho fanoušky i vy.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture REJJIE SNOW / IE
Top