Detail info
Close

APOCALYPTICA

APOCALYPTICA

Datum: 11. října 2024
Místo: O2 universum, Sál A
Adresa: Českomoravská 2345/17, Praha

Vstupenky

pátek
11
říj. 2024
20:00
APOCALYPTICA

Informace o akci

Vstup umožněn 19:00

Finská violoncellová legenda přijíždí v rámci evropského turné „APOCALYPTICA – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024“ s fantastickou show.

10. května 1996 vydali finští rockeři jménem Apocalyptica svůj unikátní debut „Plays Metallica by Four Cellos“. Tento instrumentální violoncellový rockový opus pak změnil budoucí podobu tvrdé muziky. Tato deska byla zcela novým, čerstvým a svěžím přístupem k hitům nejslavnější metalové kapely světa. A co víc? Apocalyptica dala tímto počinem světu zcela nový, svůj vlastní a osobitý rock-metalový žánr. Od té doby Apocalyptica prodala miliony desek a pravidelně vyprodává haly po celém světě!

Apocalyptica se vrací k těmto svým slavným kořenům a vydává nové album „Plays Metallica vol. 2“, se kterým hodlá opět dobít celý svět! Letos na podzim procestuje tato fenomenální parta skvělých cellistů se svým novým albem komplet celou Evropu a nevynechá ani Českou republiku!

S těmito instrumentálními mistry svého oboru vás čeká nezapomenutelný, fantastický večer nejen plný slavných hitů, zahranými jejich jedinečným, dokonalým způsobem, originální aranže skladeb legendární Metallicy v elektrizujícím provedení na 4 x 4 struny!

Se vstupenkou lze zakoupit Gourmet Experience.

Na tento koncert nelze rezervovat vstupenky, je možný pouze přímý nákup online, nebo na prodejních místech.

Za platnost a pravost vstupenek zakoupených mimo síť Ticketportal neručíme.

Tisková zpráva
Pokyny pořadatele
INFO ZTP/P

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top