Detail info
Close

JAMES NEWTON HOWARD

JAMES NEWTON HOWARD

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAMES NEWTON HOWARD POPRVÉ V PRAZE!
Temný rytíř, The Hunger Games, Já legenda, King Kong, Šestý smysl, Pretty Woman, Fantastická zvířata a kde je najít, to vše jsou filmové blockbustery, k nimž složil hudbu James Newton Howard.

Jeden z nejuznávanějších autorů současné filmové hudby vystoupí spolu s Českým národním symfonickým orchestrem a velkým pěveckým sborem 19. listopadu 2017 v rámci světového turné v Praze.
Tento americký rodák patří mezi nejúspěšnější filmové hudební skladatele současnosti. V rámci své kariéry spolupracoval například s Hansem Zimmerem, se kterým vytvořil hudbu k filmům Temný rytíř a Batman začíná. V současnosti jeho hudba zní ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít, jehož předlohu napsala J. K. Rowlingová, autorka kouzelnické ságy o Harry Potterovi.
"Český národní symfonický orchestr mi doporučil můj přítel a skladatel Hans Zimmer, který s ním již spolupracoval. Za jeho reference jsem velmi rád, orchestr je výborný! Těším se na naše společné turné." nadšeně hodnotil své první setkání s ČNSO James Newton Howard.
James Newton Howard má na svém kontě osm nominací na Oskara, čtyři nominace Grammy a stejný počet Zlatých Globů. Celkem složil hudbu k více než 120 filmům.
Na světovém turné bude skladatel osobně dirigovat Český národní symfonický orchestr doplněný o velký pěvecký sbor.

Velmi omezený počet VIP vstupenek zajišťuje nejlepší místa v sále a pozvání na pohoštění v salonku Panorama před koncertem od 19:00 a po koncertu do 23:00.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod, Parter vpravo/ VCHOD A/ řada 33/ sedadla 11-19. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod - jedna osoba.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top