Detail info
Close

EVA PILAROVÁ & hosté, Vánoční galakoncert

EVA PILAROVÁ & hosté, Vánoční galakoncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Na dobu adventu si Eva Pilarová pro své příznivce připravila Vánoční galakoncert, na který pozvala pár kolegů. Zazpívá své největší hity i krásné vánoční melodie a koledy.
Večerem provede Petr Vondráček, který si s Evou Pilarovou za doprovodu kapely Lokomotiva samozřejmě také zazpívá Tichou noc či Kočka není pes.
Dalším hostem bude americký jazzový zpěvák Lee Andrew Davison, který zazpívá například slavné Rolničky.
Poté se zaposloucháme do árií, které Eva Pilarová nastudovala s operním pěvcem Milanem Bürgerem, a v závěru to s Evou Pilarovou pořádně rozbalí Matěj Ruppert a Vojta Dyk.
S Matějem Ruppertem zavzpomíná Eva Pilarová na „Waldu“ Matušku v písni Láska nebeská, která letos oslavila neuvěřitelných padesát let.
Vojta Dyk převezme part Karla Gotta ve slavné skladbě Dotýkat se hvězd a v závěru večera se pak všichni účinkující rozloučí nejznámějšími koledami a Purpurou.
Vánoční atmosféru večera jistě umocní zpěv dětí ze sboru Sedmihlásek a aby byl výčet hostů úplný, nesmíme zapomenout na skvělou doprovodnou kapelu Evy Pilarové pod vedením Víta Fialy.
Diváci se mají opravdu na co těšit!

!!! POZOR, ZVLÁŠTNÍ AKCE 3 + 1 !!! Pokud zakoupíte 3 vstupenky, obdržíte automaticky čtvrtou zdarma ! K dispozici na všech prodejních místech Ticketportal.cz i při nákupu na internetu.  
Vstupenky můžete zaplatit též on-line platební kartou na internetu
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Info pro ZTP/P:
osoby ZTP/P za plnou cenu dle příslušné kategorie, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře vyhrazena místa za 290,- Kč, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top