Detail info
Close

TARJA TURUNEN (FIN)

TARJA TURUNEN (FIN)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

"Storm returns to Europe Tour 2008" TARJA TURUNEN (fin) (ex-voice of NIGHTWISH) + support Úterý 21.října 2008 MALÁ SPORTOVNÍ HALA, Praha-Holešovice, (www.incheba.cz)
Tarja Turunen, bývalá zpěvačka hvězdných Nightwish, pokračuje ve své úspěšné sólové kariéře. Na podzim tohoto roku si naplánovala vydání nové desky, v rámci jejíž podpory se vydá na evropské turné s názvem „Storm returns to Europe 2008“, které nemine ani Českou republiku, kde populární finská diva vystoupí 21. října V pRAZE. V minulém roce vydala Tarja svou debutovou sólovou desku pojmenovanou „My Winter Storm“, na které naplno nechává vyniknout svým jedinečným vokálním schopnostem. Tarja se navíc obklopila hvězdnou sestavou hudebníků v čele respektovaným bubeníkem Mikem Terranou (Masterplan, Rage, aj.), baskytaristou Dougem Wimbishem, kytaristou Alexem Scholppem nebo svým bratrem Toni Turunenem, který mimo kytary a kláves obstaral některé vokální party. Deska „My Winter Storm“ slavila okamžitě po svém vydání velké úspěchy, ve Finsku byla hned pár týdnů po svém vydání dokonce platinová. V současné době Tarja pobývá se svou kapelou v ostrovní oblasti Antigue, kde připravuje materiál na druhé, zatím bezejmenné, album. "Všichni cítíme, že skládání nových skladeb jde oproti přípravám 'My Winter Storm' jednodušeji. Je to možná tím, že se se skladateli už lépe známe a nikdo na nás nevyvíjí žádný nátlak. Práce nám jde skvěle od ruky a máme časovou rezervu, takže se do příprav můžeme více ponořit a vymyslet úžasné melodie," napsala zpěvačka ve svém prohlášení. Dále ještě uvedla: "Nepopírám, že mi úspěch dodal odvahy, a tak sama přicházím se svými vlastními nápady, co se týče hudební i lyrické stránky."
Více informací o koncertu naleznete na webu www.obscure.cz Související linky: www.shindy.cz www.tarjaturunen.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top