Detail info
Close

SLAYER (USA) + MASTODON (USA) a další

SLAYER (USA) + MASTODON (USA) a další

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

"UNHOLY ALLIANCE TOUR, CHAPTER III"
SLAYER (usa) TRIVIUM (usa) MASTODON (usa) AMON AMARTH (swe) - pondělí 17.11.2008 (státní svátek) MALÁ SPORTOVNÍ HALA, Praha-Holešovice, (www.incheba.cz)
Pondělí 17. listopadu nebude letos obyčejným dnem státního svátku, již nyní je toto datum odsouzeno k tomu stát se Státním svátkem metalu. Do Prahy totiž zavítá sám král.. SLAYER. Synonymum thrash metalu v jeho nejryzejší podobě jakou si lze představit. Kapela, která v roce 1983 posunula deskou „Show No Mercy“ hranice obecného vnímání extrému v metalové hudbě. Záruka kvality a neústupné metalové ortodoxie. Kapela, která se definitivně stala solí v očích všech mravokárců, politických žvanilů i pánbíčkářů. To vše se skrývá pod smrtícím názvem SLAYER. Pražský koncert SLAYER se uskuteční v rámci turné „Unholy aliance Tour, Chapter III“, které se prožene Evropou na přelomu října a listopadu. České vystoupení bude absolutně nejvýchodnější zastávkou celého turné a proto se očekává hojná účast fanoušků především ze Slovenska a Polska.
Celého turné se dále zúčastní velmi silná trojice kapel, jmenovitě TRIVIUM, MASTODON a AMON AMARTH. Zatímco SLAYER stále pracují na nástupci dosud poslední desky „Christ Illusion“, další tři zmíněné kapely představí v Praze materiály ze svých zbrusu nových alb.
Více informací o koncertu najdete na webu www.obscure.cz.
Související linky: www.brutalassault.cz; www.slayer.netwww.trivium.org; www.mastodonrocks.com

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top