Detail info
Close

KVARTET

KVARTET

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ronald Harwood: KVARTET

I stárnout se dá s humorem a grácií! O tom vás přesvědčí kvartet bývalých pěveckých hvězd v této současné britské komedii.

Režie: Petr Slavík Překlad: Helena Stachová

Hrají: Rudolf Hrušínský, Veronika Freimanová, Jana Švandová, Zdeněk Žák

Penzion pro vysloužilé operní umělce je poslední štací někdejších pěveckých virtuózů, Cissy,Wilfa a Reggieho. Příchod jejich bývalé kolegyně, slavné sopranistky Jean, která byla krátký čas Reggieho manželkou, rozvíří jinak poklidnou hladinu jejich životů. Plán zazpívat na tradičním koncertu k výročí narození Verdiho kvartet z Rigoletta je ohrožen. Přenesou se bývalí přátelé přes někdejší neshody a zášť ? Podaří se jim sladit v zájmu hudby své odlišné povahy ? Lze aspoň na chvíli zastavit čas a vzkřísit zašlou slávu ?
V křehké hře s velkou dávkou typicky britského humoru se dojemně, ale bez laciného sentimentu, hovoří o lidech, kteří možná už mají produktivní věk za sebou, ale neztrácejí touhu žít, vůli něco udělat a hlavně snít.
Laskavá komedie současného britského dramatika a oscarového scénáristy Ronalda Harvooda o umění stárnout a nesmrtelnosti ducha. Podle divadelní hry natočil v roce 2012 Dustin Hoffman film. Maggie Smith byla za roli Jean nominována na Zlatý globus.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KVARTET
Top