Detail info
Close

LUKÁŠ VLČEK - První koncert v Brně

LUKÁŠ VLČEK - První koncert v Brně

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Lukáš Vlček – první koncert v Brně

Za doprovodu dvanáctičlenného orchestru Kuf Band

Hosté: Robert Jícha a Vendula Příhodová

Cena vstupenek: 390 Kč

Lukáš Vlček je brněnský muzikálový herec a zpěvák s nezaměnitelnou barvou hlasu. Diváci a posluchači ho mohou znát nejen z brněnského jeviště jako nekompromisního komisaře Javera v Bídnících či neodolatelného Nicka Arnsteina ve Funny Girl, ale i z Ostravy, kde v současné době exceluje jako hlavní představitel Ježíše v muzikálu Jesus Christ Superstar.

Lukáš Vlček však není pouze muzikálový zpěvák, ale dokáže svým podmanivým hlasem interpretovat i takové písně, které proslavili již Frank Sinatra, Louis Prima, Tom Jones, Freddie Mercury či Elton John.

Jeho zpěv je jedinečným zážitkem, který si nemůžete nechat ujít! Za doprovodu dvanáctičlenného orchestru vám Lukáš Vlček představí písně nejrůznějších žánrů a přizve si i dva vzácné hosty; svého neméně charismatického kolegu Roberta Jíchu a vycházející hvězdu české muzikálové scény Vendulu Příhodovou, finalistku Hlasu Československa.

Více informací:

Kuf Production s.r.o.
www.kuf.cz
www.facebook.com/KufProduction
www.instagram.com/kufproduction

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LUKÁŠ VLČEK - První koncert v Brně
Top