Detail info
Close

Sisters: CLOCKWORK

Sisters: CLOCKWORK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jatka78, Holešovická tržnice, hala č. 7 a 8
Jateční ulice, Praha 7
program Jatka78, MÍSTO PRO NOVÉ UMĚNÍ!

Vystudovali novocirkusovou školu ve Stockholmu a patří k mladé, progresivní severské větvi nového cirkusu. Obrovská technická kvalita a disciplíny, které v Česku nejsou k vidění, například čínská tyč nebo German wheel. Energií nabitý večer zaručen.

Koncept hodinového strojku vychází z posedlosti skvělým načasováním. Umělci jsou na sobě závislí mentálně i fyzicky, stejně jako hodiny, které nefungují, jakmile jediné kolečko selže. Lidské tělo umí být mnohem více, než být pouhým lidským tělem. Tanec rukou, nohou, hlav a těl spojuje tři jedince v jediný organismus.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz

a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!
Studentská sleva 20% je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz (zvolte ji v nákupním košíku). Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem (karta ISIC, studijní průkaz s fotografií, ...).

Vstupenka ZTP/P platí pro dvě osoby - vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top