Detail info
Close

Lenka Vagnerová and Company: JEZDCI

Lenka Vagnerová and Company: JEZDCI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Jatka78, Holešovická tržnice, hala č. 7 a 8
Jateční ulice, Praha 7
program Jatka78, MÍSTO PRO NOVÉ UMĚNÍ!

O toleranci a schopnosti symbiózy člověka s ostatním životem na Zemi.

"Jsme zde, mezi vámi. Jsme rychlí, silní i zranitelní. Rádi vás pozorujeme. Sdílíme svět, ale vidíme ho z jiné perspektivy. Jsme ptáci, tiší pozorovatelé příběhů. Jsme jezdci."

Jedna z nejúspěšnějších tanečnic a choreografek u nás, s velkým přesahem do zahraničí. Lenka Vagnerová je spjata s Cirkem La Putyka. S představením La Loba byla letos na Fringe nominována na Total Theatre Award.
Za svou práci sbírá ceny doma i v zahraničí, za Jezdce například Taneční inscenace roku 2013. Samotní Jezdci byli několikrát ohodnoceni pěti hvězdami na stejném festivalu o rok dříve.
Z českých recenzí namátkou vybíráme: "Současnému tanečnímu divadlu vládne Lenka Vagnerová." (Hospodářské noviny) "To se musí vidět! Jde o taneční poesii, na kterou je každý popis krátký. (Taneční aktuality)
Takže vyrazit na Jatka78 a přesvědčit se na vlastní smysly!
víc: http://lenka-vagnerova.cz/cz/predstaveni/lenka-vagnerova-company/jezdci-2012.html

Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!
Studentská sleva (cena po slevě 200 Kč) je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line na ticketportal.cz (zvolte ji v nákupním košíku). Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem (karta ISIC, studijní průkaz s fotografií, ...).

Vstupenka ZTP/P platí pro dvě osoby - vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top