Detail info
Close

M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette

M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAZZFESTBRNO 2015

Čtrnácté pokračování populárního festivalu JAZZFESTBRNO svým programem překonává všechny dosavadní ročníky. Pořadatelé pro rok 2015 vytahují z rukávu skutečná trumfová esa. V období od 15. 3. do 17. 6. 2015 se můžete těšit na koncerty největších jazzových hvězd i nadějných mladých umělců.
Více na www.jazzfestbrno.cz

Mike DiRubbo “Chronos” Trio
Mike DiRubbo – alt saxofon,  Brian Charette – varhany Hammond, Tomáš Hobzek - bicí
Chronos Trio saxofonisty Mikea DiRubbo  se úmyslně vzdaluje od jazzových klišé a noří se bez bázně do neprobádaných hlubin moderní kolektivní improvizace. Chronos Trio tvoří veteráni newyorské jazzové scény a laureáti ocenění „Rising Stars“ časopisu Downbeat, Mike DiRubbo (saxofon) a Brian Charette  (varhany Hammond) spolu s nezničitelným hnacím motorem v osobě bubeníka Tomáše Hobzeka. DiRubbo má co se nástroje týče takříkajíc všechno: od mistrovství melodie Bennyho Cartera přes umění interpretace balad Johnnyho Hodgese až po virtuositu Charlieho Parkera. Brian Charette se etabloval jako jeden z nejzajímavějších hráčů na varhany Hammond a získal nominaci na cenu Grammy a vítězství v žebříčku časopisu Downbeat v kategorii vycházející hvězda - Hammond varhany v roce 2014. Tomáš Hobzek pochází z Plzně a v současné době je jedním z nejvyhledávanějších českých sidemanů. Společně tak tvoří pozoruhodné trio, které vás určitě zvedne ze židle.

CELÝ PROGRAM ZDE 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette
picture M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette
picture M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette
picture M.Di Rubbo Trio/A. Tvrdý, B.Charette
Top