Detail info
Close

O2 TV OKTAGON VÝZVA - FINÁLE

O2 TV OKTAGON VÝZVA - FINÁLE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Finálový turnaj populární reality show O2tv Oktagon Výzva.

 

Kdo získá titul šampióna OKTAGON VÝZVA a kontrakt na 10.000 euro?

 

V zápasech se představí všichni účastníci reality show v čele s finálovou dvojicí.

Turnaj nabídne minimálně 10 zápasů. Které budete moci sledovat jak ze svého místa, tak na velkoplošných obrazovkách, ale i v útrobách haly.

Jedinečný turnaj nové organizace OKTAGON v nádherné hale s dokonalým výhledem ze všech míst. K dispozici budou stánky s merchandisingem a občerstvením.

Plus speciální zóna pro klienty O2, které chystá dárek pro každého návštěvníka.

 

02tv OKTAGON VÝZVA je osmidílná televizní reality show z prostředí bojových sportů, která nabízí sport a akční zábavu v jednom. Během osmi týdnů budeme sledovat mladé, špičkově připravené atlety – zápasníky MMA.

Ti spolu nejen trénují, ale i žijí v jedné vile a především mezi sebou zápasí o titul šampióna.

 

Diváci nahlédnou do soukromí bojovníků a budou sledovat společné soužití během náročné přípravy na jednotlivé zápasy. Zdaleka ne každý je psychicky připraven se v takto individuálním sportu o vše dělit s dalšími sedmi borci a také být neustále středem pozornosti kamer.

 

Proti sobě se postaví dva čtyřčlenné týmy, které se skládají ze čtyř Čechů a čtyř Slováků. Připravovat se budou pod vedením zkušených trenérů a úspěšných zápasníků. Všichni mají stejný sen, ale vítězem a šampiónem reality show O2tv OKTAGON VÝZVA, který získá roční kontrakt na 10.000 eur může být jen jeden.

Informace o VIP programu pro návštěvníky naleznete ZDE :

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture O2 TV OKTAGON VÝZVA - FINÁLE
picture O2 TV OKTAGON VÝZVA - FINÁLE
Top