Detail info
Close

Tanecbook - Pop Balet

NÁRODNÍ DIVADLO
Tanecbook - Pop Balet

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tanecbook – taneční představení o virtuální ne-realitě
Choreografie: Majka Piskořová Veselá
Účinkuje: soubor Pop Balet

"Kdybys někdy potřeboval info o komkoli na Harvardu, stačí se zeptat, mám přes 4000 e-mailů, fotek, adres. Lidi to na sebe prostě prozradili, nevím proč, 'věří mi‘, pičusové." Mark Zuckerberg, zakladatel Facebooku

Taneční představení o virtuální realitě, nereálných vztazích a problémech současné internetové společnosti. Desítky přátel na síti a tíživá samota čtyř stěn osvětlených modrou září blikajícího monitoru počítače. Virtuální realita, ve které se lidé dobrovolně nechají chytit do nekonečné sítě sítí.
Den za dnem dobrovolně hrajeme ruskou ruletu a čekáme na chvíli, kdy naším virtuálním mozkem proletí žhavá kulka napěchovaná fotkami z dovolených, zdí plnou vzkazů a nekonečným sdílením všeho, co má zůstat skryto. Přijde chvíle, v níž naše virtuální "já" vystřelí a náš skutečný život zůstane ležet v kaluži krve. Němé obecenstvo přihlíží a zvednuté palce se pomalu otáčí směrem dolů. "Ave, Facebook, morituri te salutant."
Nezbývá než se znovu postavit, nadechnout a vzkřísit své reálné "já". Uvědomit si, kdo jsem, kam patřím, v co věřím. Milovat a být milován.

Soubor Pop Balet je špičkový taneční soubor působící na české taneční scéně. Mezi členy souboru Pop Balet patří nejlepší tanečníci z taneční školy InDance, jedné z největších tanečních škol v ČR. Soubor Pop Balet se podílí na řadě komerčních i nekomerčních projektů, spolupracuje také s předními českými umělci jako je Karel Gott nebo Olga Lounová. V roce 2012 získal titul Taneční skupina roku v kategorii Dance art.
Délka představení: 90 minut s přestávkou

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Doporučené

Top