Detail info
Close

Skleněný zvěřinec.

Skleněný zvěřinec.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tennessee Williams: SKLENĚNÝ ZVĚŘINEC

Hrají: Simona Stašová, Jaromír Nosek/ Filip Cíl, Kamila Trnková/ Andrea Daňková, Zdeněk Piškula/ Adam Vacula        

Režie: Vladimír Strnisko
Překlad: Jiří Josek  
Scéna: Michaela Červenková
Kostýmy: Michaela Červenková     

Délka představení: 2 hod. 30 min., přestávka 20 min.

 

Stručný obsah hry

Slavnou hru Skleněný zvěřinec napsal americký autor Tennessee Williams se silně autobiografickými prvky ze své vlastní rodiny. S humorem i dojetím a s tou největší upřímností líčí život opuštěné matky Amandy, která svou láskou a touhou udělat své děti co možná nejšťastnějšími, nadělá v rodině velikou paseku. Postava syna Toma je zosobněním samotného Tennessee Williamse a jeho sestra Laura je původně jeho pravá sestra Rose.  Tato rodinná tragikomedie je o nás, o každém z nás, je to zrcadlo nastavené do našich směšných rodinných kotrmelců.  Z lásky se totiž udělají ty nejkrásnější i ty nejhorší věci. Společně s Amandou, Tomem, Laurou a nápadníkem Jimem, se smějeme i  pláčeme sami nad sebou.

Simona Stašová říká : "Konečně jsem dozrála do role matky Amandy, do té bláznivé matky, které tak dobře rozumím. Amanda je na zabití i k pomilování, tak jako celý ten náš neuvěřitelný život."

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top