Detail info
Close

SEVDALIZA

SEVDALIZA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Íránská umělkyně Sevdaliza zůstává jednou z nejvíce oceňovaných zpěvaček, které se objevily v minulém desetiletí a dosáhly nesmírné popularity a milionů přehrání, vyprodaných koncertů po celém světě a pochvalných recenzí. Dnes Sevdalize také vychází její dlouho a netrpělivě očekávané album ‘Shabrang’, které vydává na své nezávislé značce Twisted Elegance. V rámci turné k novému albu vystoupí 23. dubna v Praze.

Album vzniklo v produkci Sevdalizy a spolupracovníka Muckyho, obsahuje 15 skladeb a vychází jako druhé album po jejím kritikou nadšeně přijatém debutu ‘ISON’ z roku 2017. ‘Shabrang’ je o znovunabytí sil po fyzických a emocionálních turbulencích, kterými umělkyně procházela a které jsou na obalu alba znázorněny velkou modřinou pod okem. Sevdaliza i zde nadále posunuje hranice a vytváří svůj jedinečný styl plný prvků alternativní elektroniky, indie, trip-hopu, alternativního R&B a avantgardy.

O své nové desce Sevdaliza říká: „Album pro mě představuje to, že esencí všeho je láska. Je to hluboký dopis adresovaný mně, moje vlastní bible, kterou musím napsat, abych věřila životu. Víra v sebe a mé postavě jako lidské bytosti.“

31. srpna Sevdaliza vystoupí v Royal Theatre v Haagu v Holandsku. Bude to jediné vystoupení v roce 2020, bude streamováno po celém světě a bude obsahovat celou řadu úžasných vizuálních efektů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SEVDALIZA

Změny a upozornění

ZMĚNA: Sevdaliza 23.04.2021 18:00/ 19:00 Lucerna Music Bar, Praha

ZMĚNA:
Z důvodu přetrvávajících celosvětových omezení kvůli pandemii covid-19 se koncert zpěvačky SEVDALIZA v původním termínu 23. 4. 2021, doors 18:00 start 19:00 a místě Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha 1 přesouvá na nový náhradní termín: 16. 5. 2022, doors 20:00, start 21:00. Místo konání koncertu se nemění.

Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 8. 5. 2021.    
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

Lucerna Music Bar a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top