Detail info
Close

Předvýběr.CZ Florbal MB – FBC Liberec

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav
Předvýběr.CZ Florbal MB – FBC Liberec

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Utkání 2. kola florbalové Livesport Superligy 2023/2024

Hraje se v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v sobotu 16. září 2023 od 19.00 hodin. Hala je přístupná divákům od 18.00 hodin.

Cena vstupenky v on-line předprodeji: 80 Kč.

Cena vstupenky na pokladně v Městské sportovní hale: 100 Kč.

Každý držitel vstupenky souhlasí s návštěvním řádem Městské sportovní haly Mladá Boleslav a je povinen řídit se pokyny pořadatelů v místě konání akce. 

 

Pro fanoušky hostů s výraznými symboly hostujícího klubu (bundy, mikiny, trika, dresy, čepice, šály, transparenty atd.) a diváky aktivně povzbuzující hostující mužstvo je vyhrazen sektor E, jehož dostatečnou kapacitu pořadatel vyhradil v souladu se soutěžním řádem hostujícím fanouškům. Do hostům vyhrazeného sektoru E naopak nebudou vpuštěni diváci s výraznými symboly domácího klubu a aktivně povzbuzující domácí mužstvo. Pořadatelská služba může bez náhrady znehodnotit vstupenku a odepřít vstup do hlediště divákům, kteří nebudou respektovat výše uvedené pokyny.

Těšíme se na viděnou na florbale v Bolce.

Termín utkání může být změněn v návaznosti na požadavky vysílatelů televizních přenosů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top