Detail info
Close

J.A.R.

J.A.R.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Milí fanoušci J.A.R.,

ozýváme se znovu ohledně třech koncertů J.A.R. v Lucerna Music Baru původně plánovaných na 14., 15. a 16. dubna 2020, které jsme vzhledem k přetrvávajícím omezením ohledně pořádání kulturních akcí přesunuli až na duben 2021. Vzhledem ke koronavirem zpackané jarní sezóně jsme se rozhodli, že uděláme letní scénu Lucerna Music Baru v Praze na Výstavišti, kde uspořádáme také trojici koncertů J.A.R., konkrétně 23., 24. a 25. června 2020. Vstupenky původně zakoupené na 14. 4. platí na 23. 6., vstupenky zakoupené na 15. 4. platí na 24. 6. a vstupenky zakoupené na 16. 4. platí na 25. 6. Koncerty J.A.R. na Výstavišti začnou ve 20:00, areál plánujeme zpřístupnit v 18:00. Podrobné info s přesnou polohou areálu a časy vám ještě zašleme před koncertem.

Koncertní areál postavíme v přírodní části Výstaviště v místě, kde jsou mohutné vzrostlé stromy a hustý trávník. V areálu bude chill out zóna a bohatý výběr jídla a pití, takže si kromě koncertu J.A.R. užijete i pohodovou letní atmosféru na čerstvém vzduchu. Na tomto linku https://bit.ly/OpenAirVystaviste_vizualizace najdete vizualizace areálu, abyste měli představu, co pro vás chystáme.

Děkujeme za pochopení a trpělivost v této turbulentní době a těšíme se na vás na konci června na Výstavišti!

Lucerna Music Bar

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top