Detail info
Close

SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK)

SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci


Přijíždí Moby-Dick elektronické scény, resident klubu Berghain a průkopník, kterého chtěli mnozí dostihnout, ale nepodařilo se. Paul Rose, známý světu jako Scuba, vystoupí 13. 2. v ROXY. Už není třeba smutnit nad jeho zrušeným říjnovým vystoupením po boku Maceo Plexe. Druhý únorový víkend nám to vynahradí a provede nás krajinou temných beatů.

Přirovnání k Moby-Dickovi je nanejvýš namístě. Se svými charakteristickými vlny lámajícími beaty určuje směr britského a berlínského zvuku už od roku 2003. Scubova abstraktní elektronika, tepající house a temné techno ovlivnily celou generaci umělců jako Mount Kimbie, George FitzGerald nebo Joy Orbison.
 
Nejdříve si pohrával s undergroundovým garage zvukem, ze kterého se brzy vyvinul dubstep, ale to bylo Scubovi málo. Vodami si pluje, jak se mu to zlíbí, mění kurz podle aktuální nálady a nikdy nezůstává na stejné vlně. Přes temnou multižánrovou elektroniku alba Triangulation až po LP Personality nakažené převážně devadesátkovým housem.

Společně se Scubou vystoupí 13. února v ROXY britský hudební experimentátor, producent a dj Boddika.
Londýnského producenta Alex Greena znáte buď jako jednu polovinu projektu Instra:mental, z plodné spolupráce s Joyem Orbisonem anebo také pod jménem jeho sólového projektu Boddika. Pokud má Scubu 13. 2. v ROXY někdo rovnocenně doprovázet, je to právě on

SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK) @ ROXY
13.2.2015 – Start 22:00


FB Event   www.scubaofficial.com   http://roxy.cz

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SCUBA (Hotflush/UK), BODDIKA (Nonplus/UK)
Top