Detail info
Close

ELEMENTS:Kaiserdisco (KD MUSIC/DRUMCODE/GER)

ELEMENTS:Kaiserdisco (KD MUSIC/DRUMCODE/GER)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Staronová klubovka Elements na nás na jaře chrlí další kvalitní undergroundová jména. Dalším z nich je světově uznávaná německá dvojice Kaiserdisco. Na pořádnou nálož současné minimal a techhouse music se těšte 25.dubna. Headlinery doplní tradiční residenti Biodan Tazz a Slater ve speciálním setu.

EVENT: Facebook

 

Frederic Berger a Patrick Buck se dali dohromady v Hamburku v roce 2008, kdy už ovšem oba měli za sebou téměř deset kvalitních let na scéně. A šlapalo to už od začátku. Fred a Patrick si získali svět taneční hudby svou univerzálností a uměním svižně propojit elementy techna, deep housu a minimalu. Releasy na labelech jako Drumcode nebo Systematic znamenaly již od začátku průstřel mezi producentskou elitu a zatím vrcholným studiovým počinem je poslední album Meet Me on The Floor, vydané v roce 2013 již na vlastním labelu KD music.

 

Kaiserdisco si také v poslední době podali klasiky žánru jako Booka Shade nebo Steve Lawrer na své kompilaci remixů Retouch Series. Zde vyšperkovali některé z tanečních bomb a dle všeho budou v plodné studiové práci pokračovat i v roce 2014. Máme se na co těšit!

 

25. dubna očekávejte pořádnou nálož současné minimal a techhouse music.

Audio:
Live at NYC

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ELEMENTS:Kaiserdisco (KD MUSIC/DRUMCODE/GER)
picture ELEMENTS:Kaiserdisco (KD MUSIC/DRUMCODE/GER)
Top