Detail info
Close

Vaše Vánoce s Davidem Deylem

Vaše Vánoce s Davidem Deylem

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert Davida Deyla a jeho hostů

DAVID DEYL – MOJE VÁNOCE   

Musical Production Vás srdečně zve do pražského Divadla Hybernia dne 20. 12. 2014 od 19.00 hodin na jedinečný vánoční koncert mladého a nesmírně talentovaného skladatele a zpěváka Davida Deyla.

Přijměte pozvání na koncert, který vás v předvánočním shonu pohladí a skvěle naladí na blížící se Vánoce takovými skladbami jako Ave Maria, Gloria, Noel, Nádherná zář nebo hravý Svatý čas ( v originále Santa Claus Is Coming To Town) od Franka Sinatry. Nepřijdete samozřejmě ani o autorské hity Akorát a Počítám, které dozajista znáte z dvou již vydaných sólových alb (Zásah, Hlavolam).

David  Deyl vystupuje se svou kapelou a hostem tohoto jedinečného koncertu bude Xindl X, který je mimo jiné autorem textu k Davidově písni Budu tu stát, jež se stala hymnou Avon Pochodu proti rakovině prsu. Na koncertě nebude samozřejmě chybět ani dětský sbor Koťata, se kterým David již dlouhá léta spolupracuje.

David v současné době dokončuje své třetí album, které vychází na podzim tohoto roku. Je držitelem dvou cen Óčka, nominace na Objev roku Český slavík a ceny nejúspěšnější mladý skladatel OSA.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top