Detail info
Close

Tichá opera

Tichá opera

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tichá opera  je v Evropě unikátní soubor, který spojuje operu, pantomimu a fyzické divadlo, a to vše v rámci jednoho představení! V opeře J. Haydna “Život na měsíci” Vám za doprovodu živého orhestru zazpívá a zahraje 10 zpěváků, mimů a herců. Představení není určeno jen milovníkům klasické hudby, ale všem, kteří jsou otevřeni novým zážitkům. Užijte si s námi krátký, komický, vizuálně atraktivní výlet na Měsíc v Divadle v Celetné.

Informace o představení:

Opera Josepha Haydna „Život na měsíci“ je komickým příběhem bohatého a nabubřelého Bonafeda, jehož nejbližší oklamou a vytvoří mu iluzi, že je na Měsíci. Je to nadčasová hra o společenských hodnotách, které se vytrácejí na úkor peněz. Téma života jedince ve společnosti, která jím manipuluje, je zároveň věrohodnou reflexí dnešní doby. Kde jsou ale hranice této nevinné manipulace? A nejsou tak trochu ti, co podvádí, také podváděni? Koneckonců, všichni jsme tak trochu Bonafede!

Hudba Joseph Haydn / Režie Radim Vizváry / Hudební nastudování a dirigent Valentina Shuklina / Scéna a kostýmy Lucie Marková / Hraje Komorní orchestr Tichá Opera

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top