Detail info
Close

Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu

Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Komedie světoznámého dramatika Michaela Frayna o tom, jak těžký je herecký chlebíček, ale zároveň je to veliká legrace. Napsal ji člověk, který divadlo důvěrně zná a má je rád, sám překládá Čechova, a tak dokáže do humorného děje zapojit i soucit s tvrdým hereckým životem. Hrají: Jana Švandová, Veronika Freimannová,/Kateřina Frýbová, Barbora Leichnerová, Petra Hobzová/Dana Morávková, Rudolf Hrušínský, Zdeněk Žák/Jiří Menzel, Josef Carda, Petr Pospíchal, David Suchařípa.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ: BEZ ROUCHA ANEB JEŠTĚ JEDNOU ZEZADU 3.2.2020 – DIVADLO BEZ ZÁBRADLÍ

ZMĚNA:

Ze zdravotních důvodů se místo původně plánovaného představení BEZ ROUCHA ANEB JEŠTĚ JEDNOU ZEZADU konajícího se dne 3.2.2020 od 19:00 hod. v divadle Bez zábradlí odehrálo představení ART.

 


Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu
a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Vstupenky je třeba doručit ve fyzické podobě na tuto adresu.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací centrální kancelář - Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Hometickety s žádostí je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu se vstupenkami je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Top