Detail info
Close

FRITZ KALKBRENNER - WAYS OVER WATER TOUR 2014

FRITZ KALKBRENNER - WAYS OVER WATER TOUR 2014

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Listopadový dvojkoncert v rámci tour k novému albu.

Fanoušci jedinečného zvuku Fritze Kalkbrennera pozor! Nejen, že v půlce října vydá nové album Ways Over Water, ale také nám ho přijede ukázat naživo v rámci podzimního evropského turné. Z důvodu velkého zájmu o jeho minulé vystoupení v ROXY půjde tentokrát o dvojkoncert 14. a den poté 15. listopadu.

Mladší bratr Paula Kalkbrennera, spolutvůrce soundtracku k filmu Berlin Calling , autor dvou nádherných alb Here Today Gone Tomorrow a Sick Travellin', multiinstrumentalista a majitel uhrančivého hlasu Fritz Kalkbrenner oznamuje na říjen vydání nového alba Ways Over Water a k tomu rovnou dva koncerty v klubu ROXY. "Jeho minulé vystoupení bylo absolutně vyprodané a tak jsme rádi, že můžeme v rámci dvojkoncertu nabídnout vstupenky většímu počtu fanoušků a zároveň udržet komfort potřebný pro vizuální a hudební show takového rozměru." vysvětluje Lenka Senová z ROXY.

Stejně jako v roce 2012 přiveze Fritz Kalkbrenner stylovou LED vizuální show, která doplní jeho live vystoupení.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture FRITZ KALKBRENNER - WAYS OVER WATER TOUR 2014
Top