Detail info
Close

Martha a Tena ELEFTERIADU  - koncert s hosty

Martha a Tena ELEFTERIADU - koncert s hosty

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MARTHA & TENA ELEFTERIADU- koncert s hosty Klub LÁVKA, 1.12. 2015 v 19.00

Sestry Martha a Tena Elefteriadu již po desetiletí obohacují zdejší kulturu svou neutuchající hudební energií. Jejich zpěv neztratil nic na svěžesti, kterou se vyznačovala jejich muzikantská energie. Přitažlivá je na nich naprostá upřimnost projevu, kterým navodí pocit, že jste právě přítomni něčemu neopakovatelnému. Silný emotivní náboj, vřelé spojení s publikem, profesionální výkon a podmanivé sladění jejich hlasů, zazní tento večer opět naplno.

Koncert bude průřezem jejich dosavadní umělecké a profesionální hudební kariéry. V českém repertoáru je na koncertě doprovodí vynikající skupina „Professor“ pod vedením Richarda Markuzziho. Zazní zde jejich nejúspěšnější hity, až po dnešní repertoár. Martha a Tena tak oslaví 45 let své profesionální činnosti. Zároveň zde tento večer slavnostně pokřtí své trojalbum Zlatá kolekce, kterou vydává Supraphon. Je to trojalbum, jež obsahuje 73 titulů na 2 CD českých a 1 CD řeckých písní, jako průřez toho nejlepšího z jejich repertoáru, který dodnes nazpívaly.

Jako své speciální hosty, uvedou Martha a Tena – mladé, talentované, řecké muzikanty z Brna, skupinu PAREA, jež je i doprovodí v jejich řeckém repertoáru. Toto rodinné hudební uskupení, tvoří otec Trifon a synové Jannis, Alexis a Markos Morasovi. V roce 2012 vydali své první CD - Něco nás spojuje. Jejich repertoár tvoří hlavně tradiční lidová řecká hudba, zvaná rebetiko. Éra Rebetiko ovlivnila svou silnou autentičností po mnohá desetiletí tvorbu největších řeckých skladatelů. Parea hraje na řeckých večerech a úspěšně vystupuje i na festivalech v ČR a v zahraničí.

Složení kapely: Trifon Moras- buzuki, zpěv, Jannis Moras- kytara, zpěv, Alexis Moras- baskytara, zpěv a Markos Moras- bicí, perkuse.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Martha a Tena ELEFTERIADU  - koncert s hosty
picture Martha a Tena ELEFTERIADU  - koncert s hosty
Top