Detail info
Close

LENKA DUSILOVÁ & BAROMANTIKA - Oslava života

LENKA DUSILOVÁ & BAROMANTIKA - Oslava života

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LENKA DUSILOVÁ & BAROMANTIKA
Majitelka jednoho z nejkrásnějších hlasů u nás a šestinásobná držitelka výročních hudebních cen Anděl není zvyklá stagnovat a opakovat se. Stal se z ní mimořádný úkaz české hudební scény. Z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření, jež svobodně přijímá impulzy z nejrůznějších stylů a mimohudebních zážitků. 

V současné době Lenčina tvorba souvisí s kapelou Baromantika, která jí skýtá prostor ke kreativní autorské spolupráci, jež uchvacuje kritiky i široké publikum. Baromantika je pražská indie-pop kapela založená Lenkou Dusilovou a hudebních person Beatou Hlavenkovou, Viliamem Bérešem, Patrickem Karpentskim a Martinem Novákem.

Supergroup autorských osobností tak mluví vlastním hudebním jazykem, který se pohybuje ve vřelých i chladných akusticko-elektronických krajinách. Vášeň a impulsívnost Lenky, která často v ponoru do písně jakoby nevnímá okolní svět, jedinečně vyvažuje sofistikovaná, často kolektivně utvářená hudba. Do osobního písničkářství vstupuje elektronika, tribální beaty, zkušenost jazzových hráčů, prvky současné kompozice i dubstepu.

Kapela vydala své stejnojmenné album Baromantika v roce 2011 a strhla se lavina skvělých recenzí a vyprodaných koncertů. Prodalo se více než 7000 desek. V roce 2013 vydala kapela DVD/CD Lenka Dusilová & BAROMANTIKA - Live at Café v lese ve spolupráci s VICE Czech Rep. a Supraphonem. V září 2014 kapela vydala spoluautorské album Lenka Dusilová & BAROMANTIKA - V hodině smrti, za které získala nominace na Ceny Anděl ve dvou kategoriích: zpěvačka roku a album roku. 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top