Detail info
Close

REZONANCE presents IN-PHASE (BE)

REZONANCE presents IN-PHASE (BE)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

REZONANCE presents IN-PHASE (BE)
17.10.2014 - Storm Club Prague
- IMAGINATION WARM UP - 

Belgicko-holandské duo In-Phase hájící barvy jednoho z největších hardstylových labelů Dirtyworkz (kde vydávají Psyko Punkz, Coone, Hard Driver nebo např. Da Tweekaz) přiletí 17. října do Prahy na další Rezonanci! Jejich premiéru jste si mohli užít na loňském Imaginationu, kde předvedli naprosto skvělý set, po kterém si je většina českých hardstyle fanoušků zamilovala! In-Phase mají za sebou spolupráce s velkými hardstylovými jmény jako jsou Da Tweekaz, Atmozfears, Frequencerz a mnoha dalšími. Jejich hardstylový set si budete moci užít na perfektn&iac ute;m zvuku od Funktion-One v pražském Storm Clubu!
Supportem se jim stane mohutný český hardstylový support! Během ranních hodin zrychlíme do mainstreamového hardcoru a skuteční fajnšmekři si budou moci počkat na finální set večera od českých Hungry Beats, kteří tuto párty uzavřou svými brutálním setem!

Doražte v hojném počtu a pozvěte své přátelé, ať se česká hardstylová scéna posune zase o kousek dále!

Těšíme se na Vás!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture REZONANCE presents IN-PHASE (BE)
Top