Detail info
Close

SMRT ČLOVĚKA-VEVERKY / M. Sikorska-Miszczuk

SMRT ČLOVĚKA-VEVERKY / M. Sikorska-Miszczuk

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo Komedie
Jungmannova 1, Praha 1
DIVADLO KOMEDIE - PROGRAM

MAŁGORZATA SIKORSKA-MISZCZUK
Režie Ondřej Mataj
Překlad Lukáš Jiřička
Dramaturgie Markéta Bidlasová
Scéna Lenica Rozsnyóová
Hrají
Kristýna Leichtová, Pavlína Skružná, Karolína Vágnerová,
Jan Hofman, Jiří Racek, Michal Bednář, Martin Dědoch

Tématem hry je teroristická skupina R.A.F., jež počátkem 70. let 20. století doslova ochromila fungování Německé spolkové republiky sérií krvavých útoků i únosů význačných osobností hospodářského života. Z původně levicového protestu, jenž pranýřoval starší generaci nepotrestaných nacistů a obecně kapitalismus, se během pár let stala nebezpečná teroristická jednotka, navíc podporována levicově smýšlející veřejností.
Trvalo několik let, v nichž přišly v důsledku činnosti R.A.F. o život desítky lidí, než byly špičky organizace v zatčeny a na uvězněny, ovšem dodnes je hádankou, zda opravdu v roce 1976 všichni spáchali po dlouhé hladovce ve vězení sebevraždu, či šlo-li o promyšlenou akci státu. Faktem je, že jejich smrt z nich udělala pro mnoho lidí mučedníky, kteří bojovali proti zkorumpované politice, byť pomocí nevybíravého násilí.
Datum premiéry: 2016-02-22

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top