Detail info
Close

MEZI NÁMA DOBRÝ

MEZI NÁMA DOBRÝ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadlo Komedie
Jungmannova 1, Praha 1
DIVADLO KOMEDIE - PROGRAM

DOROTA MASŁOWSKA
Režie Ondřej Mataj
Překlad Barbora Gregorová
Dramaturgie Markéta Bidlasová
Scéna, kostýmy Lenica Rozsnyóová

Hrají
Hana Kusnjerová, Barbara Lukešová, Miluše Hradská, Jiří Racek,
Vilém Udatný, Jaromír Nosek, Kristýna Leichtová, Natálie Řehořová

Je to jejich zorný úhel a mají plné právo pozvracet se z jiných důvodů...
"Rozhodla jsem se, že dneska, jakmile někde najdu nějakou řeku, v níž zachráním tonoucí, anebo nějaký požár, v němž zachráním hořící, a možná to nebude zas až tak snadné najít někoho v takové mírové době, kdy válka probíhá akorát v jiných zemích, kdy člověk nemá zas až tolik příležitostí k jednoznačnému dobru, že teda alespoň koupím kilo dobrých bonbónů a nezavezu je do sirotčince, ale z těch nervů je sním všechny sama ještě v autě, chramst, chramst, chramst."

Komedie Mezi náma dobrý zobrazuje svět bez identity, obouvá se do povrchnosti slávu vyrábějících médií, která jen recyklují už vyřčené, a kongeniálně přitom proti nim používí jejich vlastní zbraně. Navíc reflektuje polské, resp. polsko-německé dějiny, a zároveň šokuje a ohromuje "tsunami" slovních hrátek a drsného humoru. Pod slupkou černého humoru, groteskních situací a "hlášek" se vynořuje melancholická tesknota tří generací, které spolu navzájem neumí komunikovat.
Datum premiéry: 2014-11-06

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top