Detail info
Close

Jiří Bartovanec: Globe

Jiří Bartovanec: Globe

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Tanečník a choreograf Jiří Bartovanec, který více jak 11 let působí v zahraničí, nyní představuje originální choreografii pro 7 tanečníků. Po sérii sólových představení se rozhodl přizvat ke spolupráci umělce z různých zemí, kteří by svým osobitým přístupem a projevem přispěli ke vzniku tanečního představení, jehož nosným tématem je ztráta identity. Uniformita a stírání kulturních rozdílů je pro něj námětem, při jehož ztvárnění chce dát prostor jedinečnosti každého z nich. Při tvůrčím procesu chce zachytit individuální charakter jedince, který pod vlivy okolního světa podléhá stereotypům a mění se v unifikovanou bytost.

Dancer and choreographer Jiří Bartovanec, who has been working abroad for more than 11 years, now presents an original choreography for seven dancers. After a series of solo performances he decided to cooperate instead with artists from various countries whose unique approaches and styles contribute to the creation of a dance performance whose central theme is the loss of identity. He wants to depict the world's increasing uniformity and the fading of cultural differences by giving space to the uniqueness of each performer. In the creative process he aims to capture the individual character of each person, who under the influence of the surrounding world succumbs to stereotypes that transform him into a conventional being.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top