Detail info
Close

STAŘÍ (ZVRHLÍ)CI

STAŘÍ (ZVRHLÍ)CI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

STAŘÍ(ZVRHLÍ)CI

 

To se tak sešli JSR a JŠ a řekli si, že bude sranda zahrát si neskutečně teatrální párek stárnoucích gayů a užít si infantilní a nekorektní srandu na plné koule!

 

Anglie. Malý byt. Dva stárnoucí partneři, žijící spolu téměř čtyřicet let, stylizovaní jako konzervativní gentlemani a chovající se jako náctileté slečny. Když se ti dva poprvé potkali, jeden byl nadějný herec a druhý barman, ale jejich kariéry jsou nyní již minulostí a jejich život sestává z pití čaje, venčení psa a brutálně jízlivých partnerských přestřelek, sarkastických invektiv a narážek toho nejostřejšího kalibru. A ono známé přísloví „co se škádlivá, rádo se mívá“ dovedli takřka k dokonalosti: pokud se totiž přestanou jen na chvilku urážet, je něco v nepořádku. Pár jejich (ne)přátel. Nesmrtelná a nic netušící matka. Avšak život všech otočí naruby příjezd mladíka, jenž se stane jejich novým sousedem.

 

Přijďte si spolu s herci a hudebníkem nehorázně užít tohoto neuvěřitelného humoru a vzácné vzájemné chemie v komedii, která se nesnaží být za každou cenu třeskutá a raději zůstává přívětivě lidská…

 

Hrají:

Šárka Marková, Barbora Rajnišová, Michaela Sejnová, Naďa Zadražilová, Jaromír Hladký, Miroslav Pergl, Jiří S. Richter, Jakub Šlégr a Michal Worek.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top