Detail info
Close

DEVÍTKA

DEVÍTKA

Datum: 7. listopadu 2024
Místo: Divadlo Gong
Adresa: Sokolovská 969/191, Praha 9-Libeň

Vstupenky

čtvrtek
7
lis. 2024
19:00
DEVÍTKA
Divadlo Gong

Praha

Informace o akci

DEVÍTKA

Devítka je folková hudební skupina, založená v roce 1992. V jejím středu je kytarista, zpěvák a skladatel Honza Brož. Patnáct let jste ho spolu s Jindřiškou Brožovou mohli vídat i ve skupině Žalman a spol.

Devítka se opírá o původní repertoár Brožových melodických písniček s citlivými, většinou romantickými texty. Zvuk kapely stojí na barevných kombinacích kytar, kláves a rytmicky pevné baskytaře. Sólové zpěvy Honzy a Jindřišky Brožových barevně doplňují výrazné hlasy ostatních muzikantů.  Síla současných pěti hlasů Devítky je v dynamice, energii a barevné rozmanitosti hlasů.

Devítka vystupuje v klubech, kulturních domech či festivalech po celé české republice. Část repertoáru je věnována vánočnímu období a koncerty s původními adventními písněmi mívají neopakovatelnou atmosféru.

 

 

POJEDETE HROMADNOU DOPRAVOU? 

Nejpohodlněji to máte tramvají do stanice „Divadlo Gong“. Dále můžete využít metro s výstupem ve stanici „Českomoravská“. Do 15 minut jste u nás pěšky i z vlakových stanic Praha Vysočany a Praha Libeň. 

 

POJEDETE AUTEM? 

Za poplatek můžete zaparkovat v každé ulici. Pro více informací klikněte ZDE. Parkování nabízí i nedaleké nákupní centrum Galerie Harfa. Další informace získáte ZDE.

 

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top