Detail info
Close

KONCERT NA TERASE - ZDENKA TRVALCOVÁ, Kyjov

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
KONCERT NA TERASE - ZDENKA TRVALCOVÁ, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Je tu opět další z oblíbených koncertů na terase!
ZDENKA TRVALCOVÁ

Slovenská zpěvačka Zdenka Trvalcová žije v Praze od roku 2002. Po ukončení studia klasického zpěvu začala v témže roce působit v pražských muzikálových divadlech. Zdenka debutovala v muzikálu Kleopatra v roli Octávie. S Radkou Fišarovou alternovala v tanečním muzikálu "Edith, vrabčák z předměstí" a největší úspěch jí přinesla role Constance v muzikálu "Tři mušketýři".
Pro divadelní návštěvníky je zapamatovatelná především pro její čistý, nádherný hlas, přirozený herecký projev, krásnou čistou češtinu, v které by člověk sotva hledal rodilou Slovenku. Zásadní pro její další kariéru se stala hlavní role Edith Piaf v představení "Edith, vrabčák z předměstí".
Stala se nadšenou frankofilkou a do svého repertoáru zařadila nejen chansony Edith Piaf, ale i mnoho dalších známých francouzských písní. Tradičnímu francouzskému chansonu se Zdenka  nadále  věnuje  v  sólovém koncertním programu  LA BELLE VIE. Za doprovodu výborných muzikantů, akordeonisty Michala Mihoka a kytaristy Tibora Židy představuje známé francouzské melodie takřka celého 20. století. Posluchači budou mít možnost slyšet nejen chansony slavné Edith Piaf, ale i písně Djanga Reinhardta, Serge Gainsbourga, Lucienne Delyle, Desirless a dalších.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

možná Vás bude zajímat:
PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top