Detail info
Close

MUSICA DOLCE VITA, Kyjov

MUSICA DOLCE VITA, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV


Soubor MUSICA DOLCE VITA působí na české hudební scéně od roku 2005 a má na svém kontě stovky koncertů ve všech koutech naší vlasti.
U zrodu tohoto tělesa stály dvě současné členky tria harfenistka Zbyňka Šolcová a mezzosopranistka Daniela Demuthová. Zakládajícím členem souboru byl také flétnista České filharmonie Jan Machat, jehož v roce 2007 nahradila špičková sólová flétnistka Žofie Vokálková, která přinesla do hry tria ženskou lehkost a brilantnost a též řadu nových podnětů a původních originálních skladeb.
Trio vystupovalo v posledních letech na řadě mezinárodních i tuzemských festivalů a bylo hostem koncertních cyklů např. Moravské filharmonie Olomouc, Jihočeské komorní filharmonie či Teplické komorní filharmonie.
V roce 2009 vystoupilo v přímém přenosu Adventního koncertu na ČT 1, v prosinci roku 2011 představilo svoji desku Adventní kalendář posluchačům Rádia Proglas. Především flétnistka Žofie Vokálková je častým hostem televizních a rozhlasových pořadů.
MUSICA DOLCE VITA se věnuje interpretaci hudby všech stylových období.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!


PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top