Detail info
Close

CLARUS KVARTET, Kyjov

CLARUS KVARTET, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

KYJOVSKÁ VSTUPENKA
PŘEHLED KULTURNÍHO DĚNÍ VE MĚSTĚ KYJOV

Clarus kvartet byl založen na podzim roku 2004 studenty Ostravské univerzity, ve složení Lukáš Broda, Marek Smetka, Radmila Kozubíková a Tomáš Plch. Na jaře roku 2007 vystřídal Radmilu Kozubíkovou Daniel Svoboda, taktéž student Ostravské univerzity. Kromě tradičního obsazení čtyř klarinetů, soubor využívá zvukové pestrosti basklarinetu a es klarinetu.
Vystupuje u nás i v zahraničí a realizuje se na interpretačních soutěžích. Z mnoha úspěchů si nejvíce cení účasti na mezinárodní klarinetové soutěži v italském Bari roku 2005, kde se stali laureáty. Soubor se pravidelně zúčastňuje mezinárodních klarinetových kurzů pod vedením světově uznávaných lektorů: Henryho Boka (Holansko- basklarinet), Sylvie Hue (Francie- klarinet), Jorgeho Montilli (Arizona- klarinet, Es klarinet), Philippe Portejoie (Francie- saxofon), Igora Františáka (Česká republika- klarinet) a Karla Dohnala (Česká republika- klarinet). Za svou dosavadní koncertní činnost soubor vystoupil na významných akcích regionu.
Na vystoupeních tohoto mladého klarinetového kvarteta zní jak skladby starých mistrů, soudobých autorů, tak i jazzové transkripce.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

PROGRAM KINA PANORAMA, KYJOV

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top