Detail info
Close

ZÁHADA HLAVOLAMU

ZÁHADA HLAVOLAMU

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Foglarovy legendární příběhy opět ožívají! Na Druhé straně se na oprýskané zdi objevila tajemná kresba znázorňující hlavolam. Kdo jí tam nakreslil a proč? Rychlé šípy se odhodlají překročit Rozdělovací třídu a vydat se do temných Stínadel, aby tam té záhadě přišly na kloub. Co se tam asi dozví? Vydejme se s nimi na dobrodružnou a nebezpečnou cestu za odhalením mnoha tajemství. Kdo byl tajemný Jan Tleskač? Podaří se Rychlým šípům získat plány k jeho podivuhodnému vynálezu? Odhalí totožnost záhadné postavy s maskou? A kdo bude zvolen Velkým Vontem? To jsou jen některé z celé řady otázek, které už zase čekají na zodpovězení.

Režie: Jakub Vašíček
Hudba: Daniel Čámský
Hrají: Anna BubníkováKristýna FrankováMonika Načeva, Hedvika Řezáčová, Bára Mišíková, Markéta DvořákováOndřej Bauer, Pavol Smolárik,  Mikuláš Čížek,  Václav Jelínek,  Karel Kratochvíl, Daniel Samek nebo Tomáš Zonyga,  Dan Šváb

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top