Detail info
Close

FAITH (Tantehorse)

FAITH (Tantehorse)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MOVE premiéra

Choreografie: Lucia Kašiarová
Režie: Ondřej Nosálek

Nově vznikající představení, propojující několik tanečních žánrů. Co se stane, když se setkají tři naprosto odlišní lidé na jednom místě a v jednom okamžiku a jsou spolu nevyhnutelně konfrontováni? A co když … ?

FaiTH (Tantehorse)

Když je víra v umění silnější než v život

Miřenka Čechová a Andrea Miltnerová v tanečně-výtvarném představení o ztrátě víry v umění, jež nahradilo život, o nemožnosti přestat a nemožnosti zůstat. O kráse rozkladu, násilí drilu, o nesnesitelné přítomnosti a minulosti, jež nás vždy dožene.

Co to znamená, když je člověk oddaný nějaké vyšší neucho¬pitelné entitě, když je umělec oddaný umění natolik, že se stává jeho životním smyslem, vírou, náboženstvím. Můžete někomu vzít víru? Co když ztratíte víru v umění? Prozřete do oslepující prázdnoty, do šedivé plytké reality.

“Inspiračním zdrojem pro mě byl dokumentární příběh primabaleriny Národního divadla Taťány Juřicové, která spáchala sebevraždu a která mě učila na pražské Konzervatoři, když jsem procházela kritickým obdobím dospívání. Její příběh a osud ve mě pořád rezonují a paralely, jež protínají oba naše životy mě děsí. Z momentu poznání, hluboké osobní krize a koloběhu přírody, v níž smrt je jen pouhá součást, vychází tohle představení.” (Miřenka Čechová)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top