Detail info
Close

SK Slavia Praha - permanentky 2015/2016

SK Slavia Praha - permanentky 2015/2016

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

15.7. startuje prodej permanentních vstupenek na sezonu 2015/2016, permanentky opět můžete rezervovat přes internet. Slevy nelze načíst přes internet, sleva bude dodatečně načtena při vyzvednutí permanentní vstupenky.

Majitelé stávajících permanentek mohou svoje permanentky platit online, Více informací nalezente ZDE.

Pozor, rezervacích je již aplikována sleva pro stávající permanentkáře. Po zaplacení již nění možmé vcenu měnit!

Permanentku můžete koupit v předprodeji vstupenek v Edenu (u vstupu č. 4), otevírací doba: po, út, čt, pá 12 - 18, st 13 - 19 nebo na centrále Ticketportalu (Politických vězňů 15), otevírací doba 10 - 17.

Víceleté permanentní vstupenky s vlastním designem lze vyzvednout pouze v Edenu, a to do 48 hodin po nahrání vlastního obrázku. Více informací o permanentkách naleznete na webu slavie.

Kromě standardních permanentek si můžete pronajmout i VIP místa na celou sezonu. K dispozici jsou Klubová sedadla GOLD a SILVER. Klubová sedadla GOLD - místa s nejlepším výhledem na stadionu, vlastní vchod VIP recepcí. Během akce je k dispozici catering včetně nealkoholických nápojů a piva. Klubová sedadla SILVER - místa s nejlepším výhledem na stadionu, vlastní vstup. Bez cateringu. Pro bližší informace se prosím obraťte na e-mail: hospitality@stadioneden.cz, nebo telefonicky 725 562 636.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top