Detail info
Close

SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice

SK Slavia Praha - SK Dynamo České Budějovice

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Lístky na České Budějovice koupíte v aplikaci SLAVIA dřív!

Vstupenky na domácí zápas 16. kola FORTUNA:LIGY proti Českým Budějovicím budou v online prodeji od středy 25. října 16 hodin. Uživatelé aplikace SLAVIA však budou mít možnost zajistit si lístky v aplikaci už od 14 hodin!

Zápas 16. kola FORTUNA:LIGY proti Českým Budějovicím se hraje v sobotu 25. 11. od 18 hodin ve Fortuna Areně. Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, koupíte je v aplikaci SLAVIA, online na webu Ticketportalu a na pokladnách u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby.

Lístky poprvé dřív v aplikaci SLAVIA

Slavia se spuštěním prodeje vstupenek na zápas s Č. Budějovicemi startuje pilotní projekt, který umožní uživatelům aplikace SLAVIA koupit si lístek přes aplikaci ve 14 hodin, o dvě hodiny dříve, než bude spuštěn prodej na webu Ticketportalu. Jedná se tedy o první prodej, který takto proběhne, ale stejný model prodeje plánujeme na všechny budoucí zápasy. U atraktivních utkání, kde je velká poptávka po vstupenkách, tak budou mít uživatelé aplikace velkou výhodu oproti ostatním fanouškům, kteří budou čekat na spuštění prodeje na webu Ticketportalu.

Výhodné rodinné vstupné

Jdete na fotbal s dětmi? Využijte zvýhodněnou rodinnou vstupenku do Sektoru rodiče a děti v sektorech 225 a 226. Na vstupenku za 900 korun mohou jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Čím více malých slávistů tedy s sebou přivedete na fotbal, tím získáte výhodnější cenu oproti běžnému vstupnému do ostatních sektorů. Rodinná vstupenka lze koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-226 výhradně rodinami s dětmi.

Vstupenky pro fanoušky pohybující se na vozíku

Pokud se pohybujete na vozíku a chcete přijít na zápas, lístky si můžete koupit během otevírací doby pokladen u vstupu č. 4 nebo si o ně napsat na email vstupenky@slavia.cz

 

VIP vstupenky:

VIP vstupenky na ta nejlepší místa na slávistickém stadionu s výborným pohoštěním vybírejte právě teď ve variantách Gól Klub a Legenda Klub.

  • Gól Klub zahrnuje prémiový catering vč. neomezené konzumace nealkoholických nápojů, vína a piva. Tato kategorie se nachází v horních sedmi řadách centrální části hlavní tribuny s vlastním VIP vstupem.
  • Legenda Klub zahrnuje bufetové menu a neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů,vína a piva. I s touto kategorií sedadel získáte samostatný VIP vchod do arény, tato sedadla se nachází v řadách 4-7 centrální části hlavní tribuny.

Pokud budete mít zájem o jednorázový pronájem VIP boxu pro 10-12 osob, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu na hospitality@slavia.cz.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top