Detail info
Close

KINGS OF ICE

KINGS OF ICE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kings on Ice    

30. 11. 2016 v 19 hod.                                                                                                                                      OSTRAVAR ARÉNA
Společnost VÍTKOVICE ARÉNA  připravuje 30. listopadu 2016 v OSTRAVAR ARÉNĚ světovou krasobruslařskou show  Kings on Ice. V Ostravě předvedl  velkolepou show dvojnásobný  olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa  a sedminásobný mistr Evropy, krasobruslařský fenomén  Jevgenij Pljuščenko  se svými nedávnými soupeři již v létech 2010 a 2012, při kterých diváci od začátku až do konce tleskali a skandovali jména jako Petrenko, Sludská, Lang, Szolchovy, Bonaly, Graetz….          Dnes se píše rok 2016 a nás opět čeká krasobruslařský svátek na nejvyšší úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavítá do Ostravy na jediné představení  v České republice.  V OSTRAVAR ARÉNĚ se  představí  také úřadující vítězka zimních olympijských her v Soči, mistryně světa juniorů v Korei  a 2x druhá na mistrovství Evropy  Adelina  Sotniková, mistři  Evropy Tatiana Volosazhar – Maxim  Trankov, mistr světa, 3x druhý,  2x třetí a trojnásobný mistr Evropy  Brian Joubert,  mistr Evropy, 1x druhý a 1x třetí Tomáš Verner,  Florent  Amodio  - francouzský reprezentant  brazilského původu, dvojnásobný mistr Evropy,  který v letošní roce  ukončil aktívní kariéru, manželský pár Ekaterina  a Alexander Chesna. Celkem přicestuje  minimálně 25 hvězd krasobruslařského nebe.  Samozřejmě přijede také Edvin Marton, který své mistrovství předvede na „nových“ Stradivárkách vyrobených v roce 1699 italským mistrem Antoniom Stradivarim.  Famózní show Jevgenie Pljuščenka – Kings on Ice bude nepochybně nezapomenutelným večerem pro každého.
Vstupenky v ceně od 690 Kč jsou v prodeji od 20. srpna 2016 v síti TICKETPORTAL.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
picture KINGS OF ICE
Top